Vad betyder det att vara HR ansvarig på Jamboree22?

 

Vad gör en HR-ansvarig?
Som HR-ansvarig i en funktion hjälper man till med att leta funktionärer, man gör det inte själv men man hjälper till med annons och introduktionen av den nya funktionären.  Strukturen kring schemaläggning och bevakar funktionärernas samt funktionerna och lägrets intressen. 

Som HR-ansvarig i en funktion arbetar vi med sammanhållning, välmående och samarbete för funktionens medlemmar. 

-Vad är Jamboree22s HR-nätverk?
I HR-nätverket finns det en HR-ansvarig från varje funktion. Vi försöker träffas digitalt en gång i månaden men vill träffas fysiskt när det är möjligt igen. 

Det är nätverket som fördelar funktionärerna på lägret, säkerställer så att rätt person hamnar på rätt plats efter kompetens, erfarenheter och önskemål. 

-Vilka är ni som jobbar med HR frågor på Jamboree22 idag?
Anna är vår samordnare i staben, Eva-Marie är hr-ansvarig i funktionen infra och Annica är hr-ansvarig i Hubb. 

-Vad gör ni under lägertiden?
Vi stöttar alla på lägret! Är rätt person på rätt plats, är någon funktion underbemannad och behöver vi flytta på funktionärer, hjälper till om det har uppstått en konflikt. Vi hjälper till med funktionärernas scheman och ser till så ingen får arbeta för mycket, alla funktionärer ska kunna njuta av ett roligt läger och känna att det ger energi att vara där. 

Stöttar ansvariga med schemaläggning, konflikthantering 

Vi är funktionärernas superhjältar som rycker ut med godisväska och silvertejp! 

Till vår hjälp har vi funktionsansvariga i Gemensamt, Program och Mat, men så fort en ny HR-person dyker upp i deras funktioner kommer den personen att tas emot med stort hjärta i vårt lilla nätverk. 

Varför vill man vara HR ansvarig?
För vi tänker på människan inuti i den smutsiga funktionärströjan. Och vi har godisväskan! 

-Kan vi få se en bild på er?
Japp se bilden nedan!