Nyhetsbrev #6 IST

Så här nära jamboreen och resan till USA är det mycket information åt olika håll och mycket att fixa både för oss i kontingentledningen och för er ISTare. Vi kommer nu under en tid framöver att skicka nyhetsbrev till er ganska ofta, och det är viktigt att ni läser och agerar på all information ni får från oss.

Vi behöver samla in information från er gällande olika saker. Längre ner i nyhetsbrevet finner ni en länk till Scoutnet där ni ska logga in och fylla i ett formulär med frågor gällande olika saker. Vi behöver samla in följande information om er:

  • Information om när ni bedömer att era respektive arrangemang börjar och slutar. Detta påverkar om och när Scouternas försäkring täcker just dig. Information om detta har gått ut i ett tidigare nyhetsbrev. Om du inte fyller i vilka datum ditt arrangemang gäller kommer vi att utgå från att ditt arrangemang börjar den dag du anländer till lägret och slutar den dag du lämnar lägret, vilket betyder att Scouternas försäkring bara täcker dig under just dessa dagar. Du kan läsa om under vilka förutsättningar Scouternas försäkring täcker just dig här.
  • Önskemål om vem du vill dela tält med. Vi vet ännu inte säkert hur många tält vi blir tilldelade eller hur många tältplatser det kommer att vara i varje tält.

>>> Anmäl dina uppgifter och önskemål i Scoutnet.
(logga in och redigera din anmälan, gul knapp)

Om du anmält till dig shuttlebussar till och från entry pointsen som inte stämmer överens med dina flighter, tåg m.m. ska du maila oss snarast, så ska vi försöka diskutera detta med lägerorganisationen. Maila oss då flightnummer och datum för dina flygresor.

Vi påminner er också om att anmäla er till de tidigare presenterade datumen för att uppvisa registerutdrag från polisen samt intyg för Trygga möten. De datum som gäller är 27 maj för att uppvisa intygen i fysisk form och 28 maj digitalt via Whatsapp. INAKTUELL LÄNK. Vi återkommer med ett ytterligare datum för de förhoppningsvis få personer som inte kan dessa datum.

Hörs och ses snart!
Heads of IST Elin och Paul

Skicka ett mail till oss via jamboree@scouterna.se om du har frågor eller kommentarer.

Du gillar kanske också...