Var med och skapa Jamboree22!

Att vara med och planera och genomföra en nationell jamboree är en fantastiskt spännande och utvecklande utmaning. Det är ett stort projekt där vi räknar med att vara mer än tusen personer som hjälps åt att göra Sveriges bästa sommarläger Därför söker vi nu alla er som har viljan och engagemanget att skapa Jamboree22. En värld av äventyr och kompisar. En hållbar värld där tusentals barn och unga får förverkliga sina drömmar.

Det finns många sätt du kan bidra till Jamboree22. Du kan vara med och planera redan nu under en kortare eller längre tid eller så kan du vara med på plats och genomföra. Vi söker både dig som kan vara där en dag och dig som kan vara med en månad, och dig som kan planera en specifik sak och dig som vill ta ansvar för ett större område.

Hur engagerar jag mig?

  1. Vi söker kontinuerligt personer till specifika uppdrag i planeringsorganisationen. De roller vi just nu letar efter finns längre ner på sidan.
  2. Hösten 2020 öppnar anmälan för funktionärer som vill vara med på plats. Du anmäler att du vill vara med och önskar arbetsområden, men vi kan inte garantera ett specifikt uppdrag.
  3. Om du inte hittar ett uppdrag som passar dig eller om du inte vet exakt vad du vill göra kan du fylla i formuläret nedan. Det fungerar som en intresseanmälan och vi garanterar inte att vi hittar ett uppdrag just för dig, men vi lovar att vi hör av oss om vi har något som passar!

Tveka inte. Hoppa på! Ta med en kompis. Eller två.

 

Vad händer när jag fyllt i formuläret?

Två saker: Om du är intresserad av att vara med och planera och vi har ett passande uppdrag direkt kommer vi att höra av oss direkt till dig inom kort. Om du vill vara med på plats eller om vi inte hittar något som vi tror passar dig just nu hamnar du på vår intresselista. Då får du regelbundet information om Jamboree21 och funktionärsupplevelsen, och när vi hittar ett uppdrag hör vi av oss. Vi kommer också att informera om när och hur du anmäler dig som funktionär så att du inte missar möjligheten att vara med på plats.