Scoutkårer och grupper

Detta är sidan riktar sig till alla scoutkårer och grupper som planerar att åka till Jamboree22. Här kommer vi samla information och inspiration riktade just till er.

Lägerbrev

Vi har samlat alla lägerbrev på ett och samma ställe för att det ska gå snabbt och lätt att hitta informationen.

Du hittar lägerbreven här>>

 

Snart kan ni anmäla er!

Jamboree22 ska bli Sveriges största event av och för barn och unga som gör världen bättre! För att det ska hända behöver vi alla hjälpas åt att peppa våra scouter och grannkårer att följa med till nästa sommars stora scouthändelse! Och nu behöver vi inte vänta så länge, för snart öppnar anmälan!

Anmälan för deltagare och funktionärer kommer öppna i slutet av Oktober. Alla kårer anmäler alla sina scouter tillsammans och funktionärer har en egen anmälan. Exakt datum kommer släppas i Jamboree21 sociala kanaler, följ oss gärna genom länken i slutet av brevet. Anmälan kommer ske genom Scoutnet, både för direktanslutna kårer/deltagare, samverkansorganisationer och för externa deltagare. Sista anmälningsdag för kårer och grupper kommer vara den 31 Januari och för funktionärer kommer sista anmälningsdag vara den 30 April. Mer information om hur man anmäler sig kommer ligga på Jamboree22 hemsida. På hemsidan och i anmälningsformuläret kommer man också kunna hitta anmälningsvillkoren för Jamboree22. Vi kommer även publicera en lista med alla frågor som ni i kåren behöver fråga era scouter för att underlätta skapandet av egna frågeformulär.

SNABBINFO

VAR: Norra Åsum utanför Kristianstad
NÄR: lördag 30 juli – lördag 6 augusti
VEM: Alla är välkomna och för åldersgrupperna 10-18 år, dvs upptäckare, äventyrare och utmanare, finns anpassat dagsprogram.
KOSTNAD: Avgiften för Jamboree21 är för deltagare 2950:- och för ledare 2700:-. Lokala scoutkårer kan sätta en högre eller lägre avgift för sina scouter.

Länk till vanliga frågor>>

 

Hur hanterar vi Covid-19?

Vi har satt ihop en samlingssida för all uppdaterad information om Covid-19 och vår hantering av situationen.

Här hittar du sidan>>