I upptäckarhubben möter du Drömmarnas värld, skapat på olika sätt för att ge scouterna tid för återhämtning, träffa nya kompisar eller om man så vill spontanaktiviteter. Hubben är indelad i fyra delar.

  • I Dreamcafé kan man hänga med kompisar, samtidigt som man tar en fika. Man kan ladda sin mobil, spela spel, läsa en bok eller bara chilla. Under vissa tider ordnas det med större aktiviteter som t ex turneringar, karaoke eller kanske en Upptäckarkarneval/parad.
  • I Dreamworld finns plats för återhämtning eller bara en plats för att landa och vila på. Här lyssnar på musik, läser en bok eller bara vilar ögonen ett tag.
  • Dream activities erbjuder flera spontanaktiviteter som man kan utöva ensam eller i patrull. Allt från traditionell scouting till hållbar värld till vad som helst.
  • Dream woods är placerat i skogen bakom hubben. Här kan man umgås och chilla med sina gamla och nya kompisar, aktivera sig i hinderbanan eller varför inte drömma sig bort i en hängmatta.


I äventyrarhubben kan äventyraren gå med sina kompisar eller kanske träffa nya på plats för att spel, leka lekar och ta en fika. Hubben ger en möjlighet att vara själv en stund eller ta en paus från kårens by. Kanske för att reflektera över dagens program med kompisar.


Här kommer det finnas gött häng med cafe och aktiviteter för både Utmanare och Rover.

I Cafeet kan du köpa dig dricka, glass, eller det du är sugen på för stunden.

Här kommer det erbjudas spontanaktivitet, stora som små – enskilda och patrullinriktade. Det är här du hänger när du vill göra något mer utöver det fantastiska program du varit på eller ska på.

I Vuxenhubben sätter den svenska naturen stämningen. Här kan ledare och funktionärer ta en stund för sig själva eller med vänner för att ladda batterier i något av våra områden.

  • I Lövsalen möts man av en svensk lövskog. Här är platsen för möten, diskussioner och aktivitet.
  • I Skärgården stannar man för en stunds avkoppling med en kopp kaffe och möten med en lägre volym.
  • I Fjällen, lappkåtan, kan man njuta av en god fika och drömma sig bort till den svenska fjällen med renar, hjortron och färgsprakande natur.
  • I Ängen köper man sin fika. Här möts man av blommande sommaräng, mormors spetsdukar och härligt fikabröd med lyxigt kaffe.

 

Vill du hjälpa till att göra Jamboree22 ännu bättre?

SÖK ETT AV VÅRA UPPDRAG IDAG