Var med och skapa vår lägerlåt!

Nu kan du vara med och tävla om att få vara en del i pusslet som är Jamboree22s lägerlåt!

Tävling: Var med och skapa Jamboree22s lägerlåt

”Att komma till Jamboree22 är att kliva in i en värld som är magisk. du känner direkt att det här är en plats där du vill vara. Det sjuder av aktivitet, kreativitet och en positiv atmosfär. Du hör musik, samtal, diskussioner, skratt, många olika dialekter och språk. Överallt nynnas det på officiella lägerlåten som är peppig att den fastnar på hjärnan nästan direkt.”

Vill du vara med och sätta stämningen och lägga pusslet till lägerlåten för Jamboree22? Skicka in det du tycker en lägerlåt ska innehålla, det kan vara en vers, en refräng, en melodi, ett beat – bara du sätter gränserna!

 

Hur deltar jag?

  • Du deltar genom att skicka in ditt bidrag via det länkande formuläret på denna sida.
  • Ditt bidrag måste skickas in senast den 1 september. Därefter kommer vi att gå igenom de inskickade bidragen och arbeta fram ett förslag.
  • Ta inspiration från lägrets tema drömmen om en hållbar värld och vår tro på kraften som unga har att förändra världen. Läs gärna mer om våra teman och om vad Jamboree22 är på vår hemsida, Jamboreebrev och sociala medier för att få mer inspiration. Gå gärna ihop med dina scoutkompisar och skapa något tillsammans.

Disclaimer: Genom att skicka in ditt bidrag till Jamboree22s lägerlåt ger du Jamboree22 rättigheterna att använda din text/melodi/motsvarande som en del av en låt samskapad av unga, deltagare till Jamboree22 och en artist. Om ditt bidrag tas med i låten kommer det tydligt att uppmärksammas innan och under lägret

 

Har du några frågor eller stöter på problem?

Kontakta anton.nilsson@scouterna.se