Drömmen om en hållbar värld

Under Jamboree22 drömmer vi om en hållbar värld, inte bara för vår egen värld men också för alla andra världar.

Med hjälp av speciella träd i skogarna och dungarna vid fältet i Norra Åsum transporterar vi oss från värld till värld. Tillsammans får deltagarna under veckan utforska de olika världar som har olika förutsättningar och möjligheter. Kan vi skapa världar som är mer rättvisa, där alla är lyckliga och där allt levande får plats att frodas? Kanske hittar vi lösningarna i drömvärldarna.

Med hjälp av kreativitet, samarbete och fantasi hjälper vi alla världar och tar med oss lärdomarna tillbaka till att kunna göra vår egen värld bättre under och efter Jamboree22.

Vi vill att drömmen om vår hållbara värld ska leva vidare efter Jamboree22 och att alla barn och ungas röster ska höras klart!

 

Till vem riktar sig programmet?

Jamboree22s program riktar sig främst mot upptäckare, äventyrare och utmanare, alltså de mellan 10 och 18 år. Du som är äldre eller yngre kan självklart få ta del av Jamboree22 men det kanske finns aktiviteter som känns för lätta eller för svåra ibland. Jamboree22 riktar sig inte bara till scouter, alla är välkomna!

 

Vad kan jag göra utanför programmet?

På Jamboree22 är programmet en del av allt som händer! Det kommer finnas Caféer, scenevent och mycket mer. En stor del av jamboreen kommer att vara Hubbarna, en lärdom från Jamboree17. Här kan du läsa mer om hubbarna på Jamboree22

Vill du hjälpa till att göra Jamboree22 ännu bättre?

SÖK ETT AV VÅRA UPPDRAG IDAG